Etiketter

måndag 28 maj 2018

Skolresa till Gamla Linköping fredag 1/6

Här kommer information inför vår skolresa till Gamla Linköping på fredag denna vecka.

Det är okej att era barn tar med sig en liten fika/dryck som inte är vatten att äta när vi kommer fram (detta då man ej får äta och dricka på bussar och pendeltåg).

Era barn har även fått i uppgift att senast i morgon meddela mig ifall de endast vill ta med egen matsäck och avstå den som skolan/matsalen erbjuder. 

Hoppas att vi ses på onsdag kväll i Bondebacka!
Skolresa till Gamla Linköping Bagage, Semester, Resa, Sommaren, Havet, Sun

Fredag 1 juni är det dags för våra elever i år 6 att åka till Gamla Linköping.

Vi träffas i skolan som vanligt kl. 08:00 och sedan kommer vi att åka buss – pendeltåg - buss till Gamla Linköping och sedan hem till skolan igen. Åter Norra skolan ca 14:45.
På plats kommer vi att besöka Fenomenmagasinet där 6B har en visning kl. 11:00.
Vi kommer att få med oss smörgås och ev. en frukt från skolan, men vill man ha mer får man ta med egen enkel matsäck, med smörgås eller frukt.
OBS! BRA ATT HA MED SIG EXTRA VATTEN.
Eleverna kommer att få ca en timme till att själva strosa runt i Gamla Linköping innan hemfärd. Det är okej att ha med sig pengar/kort denna dag för de som önskar, dock max 200kr. Varje elev ansvarar själv för dessa. 
Jag och Wivi kommer att följa klass 6B under resan. Jag ser fram emot en trevlig dag och enligt meteorologerna ska ju även solen skina!.
Att Tänka på:
-      Det är viktigt att du anmäler ev. frånvaro till skolan direkt på morgonen 0141-22 51 59 eller sms till mig 0709-52 53 45.

-      MEDDELA MIG IFALL DITT/ERT BARN BLIR ÅKSJUK OCH HAR MED SIG ÅKSJUKETABLETTER/ÅKSJUKEPLÅSTER.

Undrar du/ni över något hör av dig/er helst via mail: lill.lundborg@motala.se

Lill


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar