Etiketter

fredag 11 januari 2019

KOMMANDE VECKA OCH LITE INFO

Haj, då har vi gått första veckan på vårterminen och det känns både kul och bra att vara igång igen. Vi har fått en ny elev i klassen som börjat hos oss, hen gick tidigare på Charlottenborgsskolan. Barnen har nu också bytt slöjd, de som haft textilslöjd har nu trä och metall och tvärtom. Idag har vi även dansat ut julen på skolgården tillsammans med övriga elever på Norra skolan. 

Inför kommande vecka så vill jag slå ett slag för den extra studietid/läxhjälp som erbjuds måndag-onsdag efter skoldagens slut. Bra om man ej hunnit klart under lektionerna/behöver stöttning för att klara uppgifter/varit borta av olika anledningar. 

Jag vill också påminna om att ni senast onsdag 16/1 lämnar in önskemål om tider för utvecklingssamtal (gick hem i pappersform torsd. 10/1). På torsdag kommer jag och Eva att se över önskemålen och försöka att "få ihop det", men det kan vara så att jag kontaktar någon/några per telefon om det absolut inte går. Vi skickar tiden du/ni fått med hem med ditt/era barn. 

Ni som har barn födda år 2008 kommer att få ett brev med hem från skolsköterskan med uppgifter /frågor att svara på för att sedan lämna åter till skolan. Några har det med hem idag och några får det på måndag (NO-grupperna styr detta). Skolsyster kommer sedan att träffa barnen enskilt hos sig. 

På tisdag påbörjas v. 3:s matematikläxa i skolan, hinner man ej klart under lektionen kan man gå på studietiden eller så får man ta hem och göra klart. Den ska lämnas in på onsdagen och då blir det även ett "litet förhör" med liknande uppgifter. 

ÄNDRING I VECKOPLANERINGEN: NO-läxan flyttas fram en vecka och är istället till  torsdag 24/1 då vi ej hunnit gå igenom den. 

Trevlig helg/Lill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar