Etiketter

tisdag 10 januari 2017

Information från rektor till hemmet






 

 


2017-01-05                                                                                                                      

Information till vårdnadshavare inför vårterminen 2017

Hej!

När vi nu inleder vårterminen 2017 har det bara skett en förändring på personalsidan och det är att Christian Johansson har slutat på avdelning Röd och ersätts där av Catarina Heed som är känd av eleverna sedan tidigare.
 
Den 9 mars sker en annan förändring på Norra skolan och det är att ledningsfunktionen och elevhälsan stärks genom att Johan Parmbäck tillträder tjänsten som Rektor/Specialpedagog. Detta kommer att innebära att vi rent formellt delar upp skolan i två enheter: ”Norra skolan F-3 (inklusive fritidshemmet)” och ”Norra skolan 4-6”. Johan kommer i sin roll som rektor ansvara för elever och personal på 4-6 och jag kommer ansvara för elever och personal inom F-3 och fritidshemmet. I rollen som specialpedagog kommer Johan arbeta med elevhälsoarbetet på hela skolan (F-6).

 Orsaken till denna förändring av skolans ledningsfunktion är att elevantalet har ökat under de senaste åren vilket även har fått till följd att personalantalet har ökat. Vi hälsar Johan välkommen till Norra skolan och tillsammans kommer jag och Johan tillsammans med personalen att fortsätta arbetet med att utveckla skolan.

 

Andreas Müller

Rektor Norra skolan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar